- Mám větší počet MINI UHF konektorů, krimplovací na RG58 (Motorola, Bendix)
- Po té co jsem hodil na bazar poptávku po TNC, OK1DNV jedno věnoval, tak ho dávám do placu. Mám pocit že je to Jugoslávská verze.
Sháním - Nabízím
Re: Sháním - Nabízím
Na UIDIGI by bylo to TNC dobre.. Treba i na Palavu, i kdyz bych tam radeji videl Tracker2.. jenze ted jsem uz investoval docela hodne, musim pokryt i jine domaci polozky..
Nejaky miniUHF mi posli, tak 2 ks.. Prijde mi ta Motorola z aukra, tak at mam na redukce.. I kdyz prekopat GM300 na BNC je celkem banalni oprava..
Nejaky miniUHF mi posli, tak 2 ks.. Prijde mi ta Motorola z aukra, tak at mam na redukce.. I kdyz prekopat GM300 na BNC je celkem banalni oprava..
OK2ZO Libor/Adamov
Ahoj všichni,
Scháním TRX na APRS digi. Nejlíp Bendix/King nebo podobná mobilka, prostě něco s výkonem aspoň 10 W a rozumným přijímačem. Nabídky prosím na : jirka.ok2xdu@seznam.cz
Díky Jirka XDU
Scháním TRX na APRS digi. Nejlíp Bendix/King nebo podobná mobilka, prostě něco s výkonem aspoň 10 W a rozumným přijímačem. Nabídky prosím na : jirka.ok2xdu@seznam.cz
Díky Jirka XDU
- OK1ALX
- Jméno: Libor
shanim nejakou obyc skrin pro mini-itx desku, nejlepe se zdrojem, nevali se doma nekomu?
Predem dik
Predem dik
Libor, OK1ALX
- OK1ALX
- Jméno: Libor
taaaak, mel bych dalsi vec
nepovaluje se nekomu ve skrini Ivcom ? S klasickym baycomovym modemem (TCM... svab) se zda ma muj hw problem, avsak ivcom (zalozeny na PICu) funguje. Pretty please
nepovaluje se nekomu ve skrini Ivcom ? S klasickym baycomovym modemem (TCM... svab) se zda ma muj hw problem, avsak ivcom (zalozeny na PICu) funguje. Pretty please
Libor, OK1ALX
Ahoj Libore.
Tak si ho objednej primo u konstruktera v Trutnove (Rozmarynova 445) .... Jan Vondracek OK1XHV, ok1xhv@humlak.cz, tel.: 603 923298.
Martin
Tak si ho objednej primo u konstruktera v Trutnove (Rozmarynova 445) .... Jan Vondracek OK1XHV, ok1xhv@humlak.cz, tel.: 603 923298.
Martin